Dag 9 – Vi har nådd den Engelske kanal

Vi har i natt blitt pustet hardt i nakken av et lavtrykk som gikk vest av oss og opp forbi Irland. Det blåste i perioder mellom 30 og 35 knop og sjøen dro seg skikkelig opp. Selvfølgelig fikk vi den værste trøkken på vakta til Heidi, men hun håndterte det imponerende godt 🙂 Lavtrykket gav litt ubehagelige forhold ombord i går, men i dag har vi igjen fått vinden og bølgene i ryggen og livet er tilbake til det «vanlige»!

Lavtrykket har gitt oss god fart nordøstover og vi har i morgentimene kommet inn i kanalen. Det blåser en fin vestavind som gir oss god bør. Falmouth er allerede passert og vi fortsetter noen dager til med en litt ubestemt destinasjon så lenge vinden er med oss. Vi kryper oppunder kysten av England og regner med at vi får litt mobildekning i perioder fra og med i kveld.

Klokken 03:19 UTC krysset vi vårt spor fra juli i fjor da vi den gang hadde kursen mot Brest. Nok en liten begivenhet i rekken av mange små, sirkelen på på Atlanteren er sluttet 🙂

Alt vel ombord!

7 kommentarer om “Dag 9 – Vi har nådd den Engelske kanal

 1. Hanna Moen

  I morgen 23.mai har dere vert gift i 11 år. Gratulerer ❤️ligst. Det er so flott å lese alle eposter fra dere. Stooooooooooor klem Hanna

  Sendt fra min iPad

  Likt av 1 person

 2. Magne Rustand

  Dere er utrolig flinke til å klare av alle situasjoner, godt gjort av Heidi og takle den sterke vinden og høy sjø alene, vi er imponert! Håper vi kan få kontakt på tlf. Senere i kveld! Gratulerer med 11 års bryllupsdag i morgen! Lykke til videre opp igjennom kanalen ! Hilsen pappa og Kirsten

  Likt av 1 person

 3. Synnøve Haugen

  Har fulgt dere på nesten hele turen, spennende, morsomt og imponerende! Kanskje pensjonistene får se båten når dere passerer Sørlandskysten -fra hytta ut i havgapet – om ikke så lenge? Fortsatt god tur hjem!
  Synnøve og Leif J Haugen

  Likt av 1 person

 4. kjerstiorms

  Gratulerer så mye med 11 år i dag 🙂 Jeg er mektig imponert over denne reisen dere nå gjennomfører med glans! Tenk hvilket team dere alle 5 er blitt 😉
  Ser nesten ut som om denne dagen for 11 år siden satte «standarden» for livets seilas 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s