Dag 7 – Vinden har løyet

Vi har hatt veldig gode forhold for seiling helt fra Azorene, men i dag morges forsvant vinden. Nå går vi for motor og gynger godt i bølgene. Alle har fått tatt seg en vask og vi har nå byttet ut bøttedusjen med varmt vann fra dusjen på hekken. Godt at watermaker fortsatt lager vaskevann 🙂

På mandag feiret vi halvveis med sjokolade og popcorn, ellers er det lite nytt å melde. Vi spiller mye kort og iPad om dagen. I går hadde vi litt sol, men ellers har det vært konstant overskyet, grått og ganske så kjølig. Det var faktisk så kaldt i natt at skipperen måtte ty til sokker på bena….det var lenge siden!

Alt vel ombord!

316 nautiske mil igjen til Lands End, England

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s