Dag 13 – Litt røffe forhold

Selv om vi lå 16 timer å ventet på at en front skulle passere foran oss før vi seilte videre torsdag så måtte vi likevel gjennom noen dager med litt røffe forhold. De siste to dagene har det blåst mellom 20 og 30 knop (10-16 m/s) og vi har hatt bølger mellom 3 og 4,5 meter. Bølgene har heldigvis vært lange og fine så det har ikke vært noe stort problem. For å ha det så behagelig som mulig ombord har vi seilt med lite seil oppe og kursen har vært mer eller mindre rett øst nå et par dager.

I dag har sjøen lagt seg en del og vi har igjen lagt kursen mot Horta på Azorene. Det banker og slår litt i bølgene av og til, men nå trenger vi å få «spist» noen mil i riktig retning 🙂

Selv om det har vært ruskevær så har vi hatt det veldig bra ombord. Jentene har ikke hatt nesa oppe av luka på 3 døgn, men koser seg med filmer, spill og har fått bygget mye hus på Minecraft 🙂 I går ble fredagstaco utsatt og det ble istedenfor servert joikakaker og ris. Torsdag var det et skikkelig «realt turmat» vær. Det er greiest med mat som kan spises fra en bolle om dagen… Vi har ikke misset en eneste fredagstaco eller lørdagspizza på hele turen, men det hender at de har blitt litt utsatt. Nå krysser vi fingrene for at det blir forhold for taco på søndag og pizza på mandag.

Alt står bra til ombord, men nå gleder vi til å komme frem!

799 nautiske mil igjen til Horta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s