Dag 15 – Nok en anledning for kake

Vi har nå hatt et par rolige dager med en kombinasjon av code seiling og motorkjøring. Bølgene begynner å legge seg etter været som passerte over oss og livet er tilbake til «normalen» ombord. Fredagstaco ble servert på søndag og i dag er det lørdagspizza på en mandag 🙂 Når vi ser tilbake på det så har de første 14 dagene gått ganske fort, men nå begynner vi virkelig å glede oss til å komme frem.

I dag passerer vi 500 nautiske mil igjen, så Live og Heidi har bakt sjokoladekake som er klar til markeringen. I går hadde vi et kort besøk av delfiner. Det var flere små og store som koste seg i bølgene rundt oss. De forsvant like fort som de kom og gleden var kortvarig denne gangen. Vi ser også ganske mange portugisiske krigsskip om dagen, det betyr vel at vi nærmer oss Purtugal? Disse krigsskipene er små maneter med seil som krysser mot vinden over Atlanterhavet. Jentene har lest seg opp og de er ganske giftige og kan ha mange meter lange tråder. Kommer man borti en av disse svir det kraftig og man kan få feber. Vi bader uansett ikke så mye nå som det har blitt 16 grader i vannet, så det skal vel gå greit.

Værprognosene ser bra ut og om vi ikke møter noe uventet vær så er vi fremme i løpet av uka. Våre venner fra Ile du Nord kom frem forrige uke og kan melde om veldig gode hamburgere levert på brygga fra Peter Cafe Sport, vi gleder oss!

Alt vel ombord.

515 nautiske mil igjen til Horta

En kommentar om “Dag 15 – Nok en anledning for kake

  1. Magne Rustand

    Dette var en trivelig rapport å høre fra dere ,vi gleder oss også til dere er fremme i Horta. Virker som dere har det bra ombord selv etter så mange døgn, dere har tydeligvis blitt noen skikkelige erfarne havseilere alle sammen! Lykke til videre , vi følger med hele tiden fra Vedderheia i Søgne. Hilsen farfar og Kirsten

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s