Dag 5 – Rolige dager på havet

De to siste dagene har vært veldig rolige med varierende vind, mange seilskift og en del motorkjøring. Det gynger mye i bølgene når vi kjører motor og alle ombord er skjønt enige om at det er bedre å seile på skrå en å kjøre motor 🙂

Tiden går med til lydbøker, dagens spørsmål fra Live (hun har forberedt en oppgave for hver dag), matlaging og litt klesvask. I går var det så stille at vi måtte stoppe å ta oss et bad i det fine blå vannet. Det er fortsatt godt og varmt.

I sliten fugl kom også innom oss på nattevakten. Heidi så at den kom, men fant den ikke igjen. På morgenkvisten fant vi den liggende i bøtta som henger på hekken. Den var helt utslitt der den lå. Vi gav den litt brødsmuler og vann, men den spiste ikke. Etter noen timer flakset den ut av bøtta og rett i vannet. Det kom nok litt overraskende på den. Prøvde flere ganger og lette fra vannet og til slutt så klarte den det. Prøvde igjen å finne et sted å lande på båten, men det klarte den ikke og forsvant etterhvert ut av syne….

Vi fisker, men har ikke fått noe fisk! I går tok vi igjen Rastløs, en annen norsk båt på vei mot Azorene. Det gjorde ikke saken bedre at de meldte på radioen at de hadde fått den største maimai fisken de noen gang hadde sett…..

Alt vel ombord!

Posisjon 24. April 1200 UTC: 24 32.38 N 59 13.89 V

1769 NM igjen til Horta

En kommentar om “Dag 5 – Rolige dager på havet

  1. Magne Rustand

    Godt å høre at dere har det bra der ute på havet og at ungene trives best med seiling! Så lenge det er fint vær er det jo bare trivelig, håper det holder hele veien! Klem og god tur videre, hilsen fra Kirsten og farfar. 👍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s