Dag 2 – Vi er godt igang

Samme hvor lenge man har vært på tur, det ble en overgang å komme ut på havet etter at vi for det meste har ligget på anker de siste 5 uker…. Alle kjenner litt på sjøsyken og må venne seg til at alt er i bevegelse og vi igjen står på skrå.

Første dagen koste vi oss alle sammen i cockpiten med prat, musikk og litt leking. Selv om det var noen som kjente litt på kvalmen så gikk det veldig fint og alle gikk til sengs med mageinnhold inntakt. Det ble kylling og ris til middag og Live hadde bakt sjokolade cookies som vi koste oss med til dessert. Vi regner med at vi er mer i gjenge dag 2

Vi har hatt stabil vind fra Ø på mellom 12 og 17 knop og det har gått unna. Med en snittfart på 6,9 knop har vi tilbakelagt over 130 NM de første 19 timene og ligger an til 165 NM det første døgnet. Det er vi veldig godt fornøyd med! Vi seiler mot 25N 60V for å posisjonerer oss nord for et høytrykk om noen dager for å få vinden med oss. Deretter er planen å seile så rett mot Azorene som mulig. Det er meldt litt stiller perioder de neste dagene, men vi krysser fingrene for at vi får nok vind til å holde seilene igang.

2158 NM igjen til Horta 🙂

3 kommentarer om “Dag 2 – Vi er godt igang

 1. Svend Johansen

  Lenge siden sist, men jeg følger med og er like imponert over alt dere får til.
  Full kontroll og spennende opplevelser og mye kos.
  Det er bra i disse coronatider. Dere behøver vel ikke bekymre dere for å holde avstand og vaske hendene annen hver time.
  Det er ikke meldt om virus midt ute i atlanteren.
  Fortsatt god tur.
  Hilsen
  o. Svend

  Liker

 2. Jenny Dahl Bakken

  Hei Otto og co.! Jenny Dahl Bakken i NRK i Drammen her. Vi prøver å få fatt på dere fordi vi veldig gjerne ville hatt et intervju som kan gå på radio 🙂 Det er litt krøll med dekning når dere er ute på sjøen, men vi forsøker å ringe dere med jevne mellomrom, så kan du også selv gjerne ta kontakt – enten via Skype (jenny.dahl.bakken@nrk.no eller jenny.dahl.bakken om den forrige ikke fungerer), e-post (står overfor) eller på numrene jeg har oppgitt på telefonsvareren.

  Lykke til med turen videre, så håper vi å få tak i dere 🙂

  Liker

 3. Magne Rustand

  Dette er jo en veldig god start, godt for oss å høre at alt går på skinner. God seilas videre , vi følger med og venter på neste rapport! Lykke til , pappa og Kirsten.👍

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s