Guadeloupe – Les Saints og Marie Galante

Etter en kort stopp i St. Pierre nord på Martinique valgte vi å seile videre opp til de franske øyene rundt Guadeloupe sammen med Ile du Nord fra Nederland.

Første stopp på Guadelope ble øygruppa Les Saints der vi har kost oss i mange dager i ulike bukter sammen med den nederlandske familien ombord i Ile du Nord. På Les Saints ble det mye bading, strandliv og atter bading, men vi har også hatt noen hyggelige turer inn til byen på Terra-de-Haut der de hver dag har ferske baguetter 🙂

Vi fikk også leid oss en Hobie cat (liten katamaran) som Live lenge har ønsket å prøve. Det var veldig morsomt både for store og små å seile litt jolle!

Terra de Haut har også en festning-Fort Napoleon og utenfor her har det vært store sjøslag mellom engelskmenn og franskmenn på 1700 tallet. Det var fint med en tur innom museet på festningen.

Fra Les Saints seilte vi over til Marie Galante og fant nord på øya, den mest idylliske bukten hittil på turen. Der ble det mange dager med sløvt liv, bading, snorkling og brettseiling (Il Du Nord har med seilbrett…det burde vi også hatt…).

Andreas i Ruffen har også flydd litt drone og tatt noen fine bilder av oss fra luften 🙂

Etter Marie Galante satt vi kursen mot St. Francois på Guadelope for litt handling og på jakt etter en tannlege da Otto har en gammel plombe som har løsnet. Her ordnet både tenner og shopping seg enkelt og greit.

I St Francios traff vi også igjen Argo (tysk familie på tur) som vi ikke har sett siden Lanzarote. Vi fikk en veldig hyggelig dag sammen før de seilte videre. Vi har nå sjekket ut av Guadeloupe og setter i natt kursen mot Antigua og nye oppdagelser!

4 kommentarer om “Guadeloupe – Les Saints og Marie Galante

 1. Jan Berg

  Utrolige beskrivelser og flotte bilder. Det er så flott å følge dere! Gleder meg til neste oppdatering.
  God seilas videre, nyyyyyt-i kveld har det snødd litt i Drammen, bare bitte litt!

  Likt av 1 person

 2. Magne Rustand

  Klarer ikke gjette , ser ut som nedtelling til noe? Ellers ser jeg at dere tilpasser dere livet i Karibien mer og mer. Ser ut som dere har det veldig bra! Her hjemme er det travle tider , for Thea og Lasse nærmer det seg flytting, det blir skikkelig fint! Klem fra pappa og Kirsten

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s