Høstferie på Madeira

Selv om det helt sikkert ser ut som om vi er på ferie hele tiden, så opplever vi også på tur at vi har en «travel» hverdag med gjøremål og skole. Da var det veldig hyggelig å få besøk av Kristin (Otto sin søster) og jentene, og kunne kose seg med familien en uke på «høstferie».

Gjensysngleden etter 3 måneder var stor, og det har vært veldig koselig å ha besøk hjemmefra:-)

Madeira har mye å by på for den aktive. Ettersom vi lå i marinanen Quinta do Lorde helt øst på øya var vi litt utenfor byer og aktiviteter. For å komme oss rundt på øya leide vi bil. I løpet av tre travle dager opplevde mange fine ting som bading i naurlige basseng mellom klippene, gåturer i «ørkenlandskap» og gåturer i regnskogen langs levadaer. Litt shopping i Funchal ble det også tid til;-)

Høydepunktet for jentene denne uka var nå svømmebassenget på resorten ved marinaen. De har benyttet hver mulighet til å kose seg med bading og Sofie har knekt koden og svømmer nå som en fisk til alles store glede 🙂

En uke går så alt for fort! Det var trist i si farvell denne gangen etter å ha hatt det så koselig sammen.

Litt seiling har det også blitt tid til med bading og leting etter delfiner. Dessverre fant vi ingen denne gangen.

3 kommentarer om “Høstferie på Madeira

 1. Nok en gang moro å følge dere, mange flotte bilder, og skjønner at dere storkoser dere.
  Må jo også være en utrolig opplevelse for de som må ta litt skolegang.
  Det er jo også viktig at de ikke har mistet et år når dere kommer hjem igjen.
  Da er vel Kanariøyene neste.
  God tur videre.

  Hilsen O. Svend

  Likt av 1 person

 2. Magne Rustand

  Bra Sofie, du er en tøffing! Veldig koselig og se at dere har hatt en opplevelsesrik uke sammen. Nå gleder vi oss r til å treffe dere i Las Palmas, god tur dit !👍😄☀️Kirsten og pappa

  Likt av 1 person

 3. Har sett frem til dette reisebrevet med deres opplevelser fra Madeira. Ser ut som dere har hatt et upåklagelig vær og god stemning med besøk. Dere har fått med dere mye og områder vi ikke har besøkt, så neste gang blir det for oss å utforske flere sider av Madeira. For vår del vil det si i begynnelsen av mai 2020 hvor den store blomsterfestivalen avholdes. Da er det mange aktiviteter med parader og fest. Blomstringen er da også på sitt beste, så ser frem til et nytt besøk da. Vi ønsker dere god tur videre og alt godt på reisen.

  Hilsen Ingebjørg og Helge

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s