Jul og nyttår på Bequia og Tobago Kays

Veldig annerledes for oss, men en tradisjon blant alle norske båter som seiler til Karibien, er å feire jul på stranden i Bequia. Tradisjonen ble startet av Mariann som seilte hit på 80 tallet sammen med Peter med skuta Fredag og etter hvert bosatte seg på Bequia. Hun døde dessverre for noen år siden, men tradisjonen blir holdt i live av norske seilere og i år kan vi takke VakiVaki for et supert arrangement. Det ble en stor grillfest med over 70 personer! En lokal strandbar stilte opp med grilling av kylling og grillribber til alle 🙂

Julestria er ikke helt den samme som hjemme, men vi har pyntet med snøkrystaller i papir, julekuler og et lite juletre har også fått plass. En liten overraskelsesnisse som Hanna klarte å snike med oss da vi dro har også blitt pakket opp og pyntet fint opp til jul! Tusen takk Hanna!

Vi arrangerte en sandslottkonkurransen blant de norske barnebåtene på julaften. Alle gikk på oppgaven med iver og godt mot. Med stor fantasi ble det laget det ene byggverket større en det andre. Alle byggverkene ble behørlig premiert med priser i kategoriene størst, mest pynt, mest avansert og mest fantasifullt.

Dagene mellom jul og nyttår har vi brukt til snorkling med skilpadder, rokker og hai! i Tobago Kays. Nærmere paradis tror jeg ikke vi kan komme!

2 kommentarer om “Jul og nyttår på Bequia og Tobago Kays

 1. Hei igjen!

  Nok en gang takk for mange flotte bilder og interessante historier om alt det spennende dere opplever.

  Godt nytt år og god reise videre når dere kommer igang med reisen videre.
  Hilsen o. Svend

  Likt av 1 person

 2. Magne Rustand

  En julefeiring dere aldri kommer til å glemme , fantastisk mange fine bilder som virkelig viser flotte opplevelser. Da må dere ha et riktig godt nytt år med mange nye erobringer ! Hilsen pappa og Kirsten

  Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s