En god start på Atlanterhavet

Etter to døgn på havet står alt bra til ombord. Det er en god stemning og rutinene begynner å sette seg.

Første dagen etter start tok vinden seg opp ganske fort og vi fikk en fin seilas sydover langs Gran Canaria med storseil og Code. Etterhvert økte vinden såpass at vi måtte ta ned Code seilet og gå over til sprid genoa. Gjennom natten hadde vi bra med vind og bølger så vi bestemte oss for at Henning og Otto tok vakter på to timer og vi hadde en mann på roret hele tiden. Alle jentene har klart seg bra, men Sofie hadde en runde med oppkast første ettermiddagen. Etter det har alle vært i fin form 🙂

Det neste døgnet har vært betraktelig roligere og vi har fått tid til å gjøre litt annet en å holde oss fast. Heidi servert i går nybakt brød til frokost og lunsj, mens vi hadde en super kylling med ris og grønnsaker til middag. Siste natten har vi fått mer rutine på vaktsystemet og kjører nå 4 timers vakter fordelt på de tre voksne gjennom døgnet.

Det er fortsatt en del båter rundt oss og vi hadde i går radiokontakt med en annen av de norske båtene, VakiVaki. Det er alltid hyggelig å høre fra andre. Vi hørte også at Ruffen kalte oss opp, og vi tror de hørte vårt første svar, men så mistet vi de.

I dag er det stille og rolig med 5 m/s vind fra NØ og vi seiler pent avgårde i 4 til 5 knop. Jentene sitter nede å hører på Kardemommeby og pusler med litt aktiviteter, Heidi leser en bok og Henning tar seg en lur.

Dette kan ikke bra annet en bra!

6 kommentarer om “En god start på Atlanterhavet

  1. Kristin

    Så fint å høre at starten har vært bra! Tenker masse på dere, og drømmer oss (i alle fall jeg) litt bort innimellom. Hadde vært deilig med noen døgn på havet nå, her hjemme er det mørkt og regn. Hils alle så mye, og nyt turen til det fulle!

    Likt av 1 person

  2. Turid Bratlie

    Kommer ikke inn på tracking, men får referat av Magne. Veldig bra. Godt å høre at alt er bra. God tur videre vi tenker mye på dere😄❤️👍. Hils til jentene🌹😄

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s