Hjemkomsten etter 350 dager!

Den 14. juni var 350 dager på tur unnagjort! Vi hadde en veldig hyggelig hjemkost med brygga full av venner og familie i Holmestrand. Tusen takk til alle som møtte opp, det ble en stor dag for oss!

Ankomst Holmestrand under storflagging

14. juni ble også Ada 10 år. Vi feiret med kake på vei inn fjorden og farmor stilte med kaker og saft på brygga til alle til alle som hadde møtt opp 🙂

Blåsing av lysene
God bursdagskake

Etter dette har hverdagen tatt oss! Det er utrolig hvor fort man blir dratt inn i det «gamle livet» Allerede før vi var ved brygga i Holmestrand var vi nødt til å ta i bruk familiens google kalender for å holde tritt med alle avtalene. Veldig gøy å møte venner og familie igjen, men litt av en omstilling for en gjeng som det siste året stort sett kun har laget avtaler et par timer frem i tid 🙂

Siste helgen før hjemkomsten nøt vi på holmen Hui på Tjøme sammen med besteforeldre fra begge sider som møtte oss i egne båter. Kusine Helene var også med oss noen dager, veldig hyggelig for store og små!

1. juli uken fikk vi huset tilbake og har flyttet inn. Det ble litt armer og bein noen dager for å komme på plass, men nå nyter vi virkelig å være tilbake og ha litt mer plass rundt oss!

Vi ser tilbake på et år som virkelig har innfridd mange av våre drømmer. Fantastiske opplevelser har stått i kø og nye drømmer har kommet til.

Allerede nå snakkes det om nye drømmer og turer som må realiseres…..

Takk til alle som har fulgt oss gjennom året!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s