Feiringer på rekke og rad

De siste dagene har vi hatt mye å feire. I går ettermiddag nådde vi 1000 mil igjen og det ble feiret med en hyggelig samling etter middag, før solen gikk ned, med servering av sjokolade og potetgull!

I dag har det vært to store anledninger, 2000 mil passert fra start og Otto sine første 44 år er unnagjort 🙂 Det ble feiret med sang på senga, kaffe, kjeks og pakker i cockpiten og så en super dag med fin seiling, sol (den varmeste så langt, nå er det kun shorts som gjelder) og sjokoladekake. Bursdagen ble rundet av med lørdagsgodt og en episode av julekalenderen Snøfall. En seiler kan vel ikke få en bedre bursdag en dette!

De går ordentlig unna om dagen. Vi har nå hatt flere døgn mellom 180 og 184 nautiske mil. Det er raske døgn for vår båt. Fortsetter det slik ser det ut til at vi ser land tidlig torsdag. Vi krysser fingere og teller ned dager og nautiske mil. I morgen er det duket for nok en feiring, 2/4 utseilt, dvs kun 709 mil igjen!

Det er rart hvordan med vender seg til ting tid. Forrige uke hadde vi mer en nok med å holde oss fast til tider. Egentlig har vel ikke forholdene blitt så mye bedre, i dag hadde vi bølger opp mot tre meter i hekken, men nå flyttes stadig grensene på hva som kan gjøres til sjøs der ingen ting står stille. I dag har Heidi bakt brød, laget eggerøre til frokost, tomatsuppe til lunsj, sjokoladekake til bursdagsbarnet og pizza til middag..puuhh. Skal si det er noen som står på her ombord!

De røffe forholdene med bølger inn fra flere kanter bakfra gjør at autopiloten til tider sliter med holde rett kurs, da går det heller ikke så fort. De siste dagene har det blitt mange timer på roret for Henning og Otto.

Alle har det bra ombord og båt og utstyr fungerer som det skal 🙂

3 kommentarer om “Feiringer på rekke og rad

 1. Turid Bratlie

  Gratulerer med dagen Otto. Vi følger dere godt å høre at alt går bra☺☺😊. Takk for det fine reisebrevet 😊😊😊

  Likt av 1 person

 2. Magne Rustand

  Gratulerer med dagen og fantastisk bra seiling de siste dagene , dere seiler raskere enn konkurrentene så det er tydelig at det jobbes bra ombord hele teamet!👍😄 lykke til videre! Hilsen pappa og Kirsten

  Likt av 1 person

 3. Gratulerer med dagen 44-års dagen Otto!
  Godt å høre fra dere. Så flink Heidi er å være kokk, ikke lett å lage mat i tre meter høye bølger vet jeg… Høres ut som store og små mannskap ombord har det bra i matveien da:)
  Gleder meg stort til dere får telefondekning igjen;) Nå er det ikke lenge igjen til Karibien!! Hurra!!! Gleder meg stort til å treffe Henning i Karibien ! ❤
  Hilse masse!
  Klem til alle små og store ombord ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s