Spennende dager på Algarve kysten

Algarve har vært utrolig fint, nå har vi virkelig kommet til syden! Vi hadde en vindfull seilas fra Cascais og rundet sydspissen av Portugal i mørket og vind over 17 m/s. Ruffen lå noen timer før oss og hadde allerede funnet en bukt å ankre opp i. Var deilig å komme inn der og legge ut ankeret i bare 8-10 m/s.. spennende å se hva man våkner opp til dagen etter når man kommer i mørket.

Algarvekysten har vært morsom å utforske. Nå har vi virkelig kommet til syden. 25 grader i luften og 23 grader i vannet 🙂

Vinden fortsatte dagen etter så vi endte opp med et par dager i marinaen i Lagos. Et fint, men kostbart sted. Jentene fikk seg en dag ved svømmebassenget i marinaen, mens Otto fikk tatt en skikkelig riggsjekk, litt vasking og poliering, oljebytte på motor og service på påhengsmotoren. Så var tiden inne for å utforske grottene langs kysten.

Etter Algarve har vi nå «jukset litt» å tilbakelagt 200 nautiske mil sydover til Rabat i Marokko. Her er ting annerledes og det er mye nytt å oppleve. Ny oppdaering kommer snart:-)

7 kommentarer om “Spennende dager på Algarve kysten

 1. Svend Johansen

  Nok en gang takk for fin reportasje og flotte bilder.Nå begynner vel denne seilturen å bli mer og mer magisk. Enda dere «bare» har kommet til Afrika.
  Hilsen
  o. Svend

  Likt av 1 person

 2. Thomas

  Morro å følge dere, og lese om opplevelser dere har på veien. Fortsett å poste…-drømmen blir ikke mindre av å lese bloggen deres 😉

  Fair winds, hilsen Thomas

  Likt av 1 person

 3. Magne Rustand

  Fint å høre at dere kom greit over til Marokko og virkelig har møtt sommeren! Ser på bildene at jentene virkelig koser seg! Vi har kjørt over fjellet til Bergen og koser oss sammen med ThorArne og Ingrid noen dager!👍😄

  Likt av 1 person

 4. Kristin Wang

  Endelig har jeg fått satt meg ned og lest reisebloggen! Det er virkelig helt magisk! Ikke mange 5-åringer som kan feire bursdagen sin på seilas! Eller som har seilt så mange mil. Er det lov å sove så lenge man vil på seilas? kos dere videre. Jeg gleder meg til å lese fortsettelsen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s