Vi setter kursen videre nordover

Etter 6 dager i Horta har vi fått hvilt ut og fikset det som skulle fikses ombord i båten. De lokale har vært veldig hjelpsomme, så selv om vi ikke har fått gå i land så har vi hatt det veldig bra.

En stor TAKK til Peter Cafe Sport med Duarte i spissen som har hjulpet oss døgnet rundt med foryninger og ikke minst gode måltider fra dere kjøkken som take away 🙂 Vi har fråtset i biffer, grillet kylling og hamburgere denne uken!

Vi lå to døgn på anker og fikk fire døgn ved brygga. Vi har kunnet bevege oss 50 meter inn på brygga før det er sperret av med gjerde og en hyggelig politimann som står vakt .-)

Om noen er interessert så er vi også på morgensendingen på NRK Buskerud fredag (15. mai) morgen mellom 0600 og 0900.

Tiden er kommet for å seile videre. Vi reiser i ettermiddag og setter kursen mot Falmouth i England. Hvor vi ender opp vil nok været avgjøre, men både Irland, Spania og Frankrike ser ut til å tilby nødhavn om det skulle være nødvendig.

6 kommentarer om “Vi setter kursen videre nordover

 1. Yvonne Kleiven Torgersen

  Er så gøy å følge dere😊 Godt å se dere har det fint selv i denne rare situasjonen vi alle befinner oss i 💗 God tur videre nordover 😊

  Liker

 2. Følger stadig med på reisebesrivelsene. Er fortsatt imponert av hvordan dere takler alle situasjonene dere møter. Følger med dere til mål. God tur videre.

  Hilsen o. Svend

  Liker

 3. Kirsten Rustand

  Ser at dere har forberedt godt for videre seilas til England , dette blir jo en kort etappe for dere som er vant til 3 uker på havet, god tur videre og lykke til med vær og vind! Vi følger med, Kirsten og farfar

  Liker

 4. Borghild Granaas Sørøy.

  Fantastisk reisebrev. Veldig hyggelig å lese. Ønsker dere god tur videre. Håper at den uendelige tiden vi har nå endrer seg til det beste for alle og at dere får en fin tur hjem. Vi føler med.
  Hilsen Borghild og Magne.

  Liker

 5. Kristin

  Gjett om vi gleder oss til dere er hjemme igjen! Godt å se dere på bilder, dere ser så blide og brune ut 🙂 God seilas videre! klemmer fra oss

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s