Siste innspurt :-)

Det har blitt mange dager på havet og vi kjenner at det skal bli deilig å komme frem. Slik det ser ut nå så er vi i mål en gang i løpet av natt til torsdag. Pr nå er det kun 250 nautiske mil igjen.

De siste dagene har vært litt varierende med til tider mye vind og bølger, men også et døgn med litt lite vind. Nettene er nå preget av regnbyger med mye vind. Natt hadde vi en som var opp i 35 knop med vind (18 m/s). Det gjør at nattevaktene blir litt slitsomme da hele tiden må endre seilføring. Heldigvis synes disse bygene godt på radaren så vi får alltid en god forvarsel.

Jentene har pyntet pepperkaker og koser seg fortsatt med litt juleforberedelser slev om julen virker veldig fjern for oss. I dag var gaven i julekalendere en prompepute til Sofies store fornøyelse! Alle har blitt lurt i dag 😉

Temperaturen i vannet har nå nådd 30 grader og det er veldig varmt ombord. I sjøen er det begrenset mulighet for lufting så det begynner å bli litt klamt å ligge i køya.

Alle har det bra ombord, men gleder seg stort til den første isen på St. Lucia!

3 kommentarer om “Siste innspurt :-)

  1. Magne Rustand

    Da er det bare Skagen tur/retur igjen, en stor prestasjon av dere alle sammen , veldig stolte av dere !! Hilsen pappa og Kirsten

    Likt av 2 personer

  2. Så godt at land er nært forestående! Blir godt for store og små føtter å få gått en rolig tur på land igjen nå da. Slippe nattevakter og ikke minst få noen lange rolige netter igjen uten å måtte passe på været hele tiden.
    Dere har vært veldig flinke! Jule Klemmer til alle fra Anita Adele i Drammen

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s