Halvveis!

I går kveld, klokken 2200 UTC den 3. Desember, passerte vi halvveispunktet på ruten vår. Nok en milepæl er nådd! Dette skal feires kake, og brus til middag på halvveis festen i dag!

De siste dagene har det virkelig gått unna med en snittfart på 7,4 knop i flere døgn. Selv om farten er god så har en krapp og rotete sjø gjort sitt beste for at vi ikke skal ha det alt for behagelig ombord. Til tider har vi nok med å holde oss fast!

Heidi har gjort en super jobb med julekalender og det er nyeaktiviteter i en pakke hver dag til jentenes store glede. I tillegg så var den første kalendergaven en DVD med Snøfall så nå koser vi oss med en ny episode julekalender på TV hver kveld etter middag 🙂

For to dager siden satt endelig fisken på kroken igjen og vi kunne hale ombord den første doradoen rett før mørket kom. Denne var heldigvis ikke så stor som den første vi mistet, så vi klarte både å beholde den ombord og spise den opp. I går var det deilig fisk med ris og grønnsaker til middag. Noen liker, andre liker ikke…

Dagene går fort. Vi har stort sett sol og fint vær, med noen dråper regn av og til. Temperaturen vi vannet stiger jevnt og er nå oppe i 26,7 grader, noe som gjør det varmt i båten. Det er på tide å pakke bort dyner og langbukser på nattevakt.

Alle har det bra ombord og alt fungerer som det skal 🙂

8 kommentarer om “Halvveis!

  1. Trond Moengen

    Hei Otto – og resten av gjengen,
    Det er spennende å følge dere og stas at dere nå er halvveis. Julekalender, selvfisket dorado (i medium size), mye kos – og mer enn 7 knop i snitt – her er det mye å glede seg over. Selv er jeg på veg til Trondheim i dag, Otto, der DIGIN presenteres med med brask og bram og DIGIN Comunity også lanseres. Du er savnet i gjengen – men resten av Glitrefolkene gjør en god figur.
    God tur videre -og god jul.
    Trond

    Likt av 1 person

  2. Hei igjen !
    Gratulerer med ny dorado. Dersom dere får en hver dag og spiser den til middag så kan jo det gjøre matbudsjettet betydelig mindre. Kanskje ikke alle ombord blir like fornøyd med det !

    Moro at alt går så bra. Det kan nok skyldes at forberedelsen har vært skikkelig gjennomført.
    Etter to år uten deltagelse på julaften formiddags mølje selskap så skal jeg delta hos Kristin i år.
    Ønsker dere fortsatt god tur og » skitt fiske 2 og spennende dager med åpning av nye julekalenderluker hver dag fremover.

    Hilsen
    o. Svend

    Likt av 1 person

    1. Gratulerer med halvveis milepælen nådd!
      Vært spent på den,…lurer jo fælt på dere og sånn.
      Høres ut som alle har det greit ombord. Og det er viktigst.
      Idag 4.des. skal vi feire st.Barbara skytshelgen på jobb. Hun passer på dem som jobber med eksplosiver. Så for anledningen kommer en prest for å holde messe inni tunnelen som vi bygger. Sånn er det å jobbe i et utenlandsk entreprenør selskap.
      Vi snakkes. Ha fine dager ombord. Og hils til hele gjengen fra meg.
      ❤ Klem fra Anita Adele

      Likt av 1 person

  3. Magne Rustand

    Fint å høre at dere er passert halvveis da går siste halvparten dobbelt så fort!! Hå per den krappe sjøen gir seg snart , høres som dere likevel har det bra ombord heldigvis! Her hjemme er det flotte skiløyper i marka testet forholdene på mandag. Lykke til videre og håper dere får fine forhold under bursdags feiring for skipperen på lørdag! Hilsen pappa

    Likt av 1 person

  4. Gratulerer med dagen 7. Desember Gøy å følge dere på Ark og vind og værvarsling på Windyappen. Blir spennende å se hvordan deres kursendring slår til. Dere har kommet stadig nærmere «hello world». Uansett ser det jo ut til å bli en god plassering i deres klasse så lykke til med innspurten.

    Her hjemme varierer det med litt kalde og så litt varmere dager. Det vil si is og glatte veier i lavere strøk. Dere får kose dere videre i varmere strøk og snart blir det land i sikte. Tenker det også blir både spennende og godt så nyt tilværelsen og hils alle ombord. Vi ser frem til møljesamling på julaften og håper dere også har litt på lur eller blir det selvfisket tunfisk? God appetitt.

    Hilsen
    Ingebjørg og Helge

    Likt av 1 person

  5. Randi Stokke Johnsen

    Fantastisk å følge dere over den store overfarten. Levende fortellinger gjør forventninger til neste innlegg. Veldig godt å høre at dere har kommet så langt ogikke har møtt størreutfordringer enn dere håndterer. Ønsker dere alle god advent og fortsatt god overfart til øyriket. I Norge er det julestemning med litt snø og julemusikk og juletrær hvor du snur deg. Dere vet! Nyt nå advent og jul i eventyret og drømmen dere har hatt lenge. Jeg vil ønske dere alt godt og venter spent på neste reisebrev. Beste hilsen Randi

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar