Endelig var dagen her….

Sofie har ventet i spenning på denne dagen og har hatt nedtelling med avkryssing på veggen i lugaren. Mamma….., hvor mange dager er det til bursdagen min nå? 5 år må feires, også når man er på langtur i båt 🙂

…endelig 5 år!

Dagen var godt planlagt med hva som skulle skje på senga med pakker, godteri og sang. Etter frokost ble det tid til en tur inn på stranda med morgenbad og lek før det var bedt inn til bursdagsselskap med Terne og Ruffen klokken 11.

Strandturen bøy på en aldri så liten overraskelse. Da vi nærmet oss oppdaget vi en mann som sto å tøyde i bare nettoen. Da vi kom litt nærmere viste det seg at her var det alle varianter av nudister med sko uten bukse, med rumpetaske uten bukse, med hund uten bukse, med bukse uten hund og med vandrestav uten bukse 😉 De sprekeste kjørte på med power walks opp og ned stranden med tøying og bøying i alle retninger ved hver ende av stranda til jentenes store fornøyelse. Ingen av dem så ut til å bry seg noe om at en liten norsk familie hadde forvillet seg inn på området… Dette så ut til å være en sak spanjolene driver med før lunsj, for etter 12 normaliserte stranden seg med vanlige familier med badeklærne på.

Ruffen og Terne stilte opp med jolletog, flagg og bursdagssang verdig en 5 åring. Ruffen hadde bakt kanelsnurrer og Terne hadde bakt sjokoladekake. I tillegg hadde Heidi bakt både brownies og muffins så vi fråtset i kaker alle mann:-) 8 jenter og 6 voksne ble slett ingen dårlig bursdagsfeiring!

4 kommentarer om “Endelig var dagen her….

  1. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere………Gratulerer med dagen Sofie, den så jo kjempegøy ut. Må jo være gøy å ha et slikt selskap i sånne omgivelser. Ha en kjempefin dag alle sammen og Ingebjørg og Helge ønsker dere en fin tur videre.

    Likt av 1 person

  2. Magne Rustand

    Ingen sak å bli 5 år til sjøs med så fin bursdagsfeiring. Nå er du blitt stor Sofie! Hilsen Farfar og Kirsten👍🎉

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s